• hae ʻaoʻao

Ke kaʻina hana o ka 200 Bailey Bridge i hana mua ʻia

ʻO ka hui o ka poʻe i ʻākoakoa200 Bailey alahakapono e hookomo mua i ka ihu, ka 200 Bailey Bridge ihu hookomo: o na pahu o ka 200 Bailey Bridge i huiia, ua hui mua ia maluna o ka pohaku i hooleleia ma kapa, a kau kekahi kihi o ka apana ma luna o ka pohaku a kau kekahi welau maluna o ka laau cushion no ka manawa.2.

E kau i ke kaola ma hope o ke koʻokoʻo kū i mua, e hoʻonoho i nā lālani ʻelua o nā puka ma ka ʻili o lalo o ka lāʻau i loko o nā bolts ma ka pā kaula kaula lalo o nā ʻāpana ʻāpana ʻelua, e hoʻopaʻa i ka mea paʻa, mai hoʻopaʻa i ka manawa, a laila wili ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ke kaula diagonal ma ke kaola.3.E hoʻouka i nā ʻāpana ʻelua.

I ka manawa like, pono e hoʻokomo ka 200 Bailey Bridge i nā struts diagonal ma ke kaola alapiʻi o ka pauku mua, e hoʻokomo i nā kaola luna ma hope o nā koʻokoʻo kūpaʻa o ka hope mua o nā pahu ʻelua, e hoʻopaʻa mālie me ka beam jig, mai hoʻopaʻa i ka manawa, a hoʻopaʻa hou ma hope o ke koʻokoʻo diagonal i hoʻokomo ʻia i ke kolu. , a hoʻokomo i ke kaula diagonal ma ke kaola o nā ʻāpana ʻāpana ʻelua.

No ka hoʻokomo ʻana i ka ihu, ua hoʻokomo ʻia nā ʻehā ʻehā e like me ke ʻano o ka ihu. ke alahaka, e nana i kaBailey pāa hoʻopaʻa i nā mea kākoʻo a pau, ka lāʻau a me ke koʻokoʻo hoʻopaʻa makani.7. A laila e hoʻokō i nā hewa o ka 200 Baye bridge stringer i hui pū ʻia, panel bridge, plate silver, etc.

https://www.greatwallgroup.net/compact-200-bailey-bridge-product/


Ka manawa hoʻouna: Iune-15-2023